Monday, September 3, 2012

Isteri DERHAKA!


Kerana menyedari suami menghidap penyakit buah pinggang, seorang isteri bukan saja tergamak meninggalkan lelaki itu dalam kesakitan, tetapi sanggup memaksa lelaki berkenaan menceraikannya ketika dia dalam perjalanan pulang ke negara asalnya, Myanmar.

Tindakan tidak berperikemanusiaan wanita terbabit yang dilakukan pada 2009 lalu menyebabkan dua anak perempuannya, Siti Amirah Ghazali, 21, dan Siti Puspawani, 18, menanggung kesusahan serta penderitaan yang ditanggung bapa, Ghazali Abdullah, 55, termasuk mengabaikan alam persekolahan demi menjaga ayah tercinta.

Inilah kemungkinan yang berlaku dalam institusi rumah tangga jika si suami tidak membuat perlindungan untuk dirinya dan keluarga. Persekolahan anak-anak pun mungkin terabai.

Oleh itu, hubungi saya untuk mendapatkan perlindungan untuk diri dan keluarga anda sehingga RM500000! Sekurang-kurangnya membantu meringankan beban yang anda alami. Wujudkan satu dana kecemasan untuk kepentingan keluarga anda. Jangan dah terhantuk baru nak tengadah.

Irzan - 0176153014

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Paksasuamicerai/Article/index_html

No comments:

Post a Comment

Labels